Directie

Dirigent

Han Schokker studeerde piano aan het conservatorium te Enschede bij B. Pierweijer en F.Oldenburg, docerend en uitvoerend musicus.

Daarna vervolgde hij zijn studie bij M. Verschoor te Hilversum en de bekende Russische pianist en pedagoog M. Markov.

Tijdens zijn studie trad hij al op met orkest. Zijn repertoire is breed, van Mozart, Scarlatti, Beethoven.

Maar ook werken uit de Romantische periode: Liszt, Chopin, Brahms, Schumann tot Rachmaninoff, Prokojev enz.

In 2011 won hij het TV programma onder Wibi’s vleugels en ging met Wibi Soerjadi aansluitend op tournee in 2011 en 2012 door  heel Nederland. Zalen zoals het Concertgebouw te Amsterdam (zelfs 2x) maar ook De Doelen in Rotterdam.

Ook gaf hij in 2011 verschillende Liszt recitals i.v.m het jaar van deze zeer beroemde componist. (geboorte 1811)

Een van de recitals, gegeven op de 200ste geboorte dag van Franz Liszt gaf een mooie aanleiding voor een cd opname.

Han Schokker heeft zich ook gespecialiseerd in koordirectie. Zo heeft hij meerdere koren onder zijn leiding.

Oldenzaals Latijns Basiliek Koor
Inspiration te Boekelo,
Triple One Oldenzaal
Everpop in Hengelo
De Trippeltjes. kinderkoor

Organist

Dennis Vallenduuk werd in 1974 in Lichtenvoorde geboren. Op 9-jarige leeftijd begon hij met pianolessen bij Godfried Nijs, bij wie hij op 15-jarige leeftijd ook orgellessen nam. In 1992 kreeg hij zijn eerste benoeming als organist in de Bonifatius- en Ludgerparochie te Lichtenvoorde. Hij studeerde orgel aan het conservatorium van de Saxion Hogeschool Enschede bij Gijs van Schoonhoven, en behaalde bij hem zowel het Eerste als het Tweede Fase-diploma orgel (voorheen resp. DM en UM). Tevens studeerde hij kerkmuziek bij o.a. Jeroen de Wit en kreeg hij koordirectielessen van Kees Stolwijk. Tevens volgde hij improvisatielessen bij Hayo Boerema (Rotterdam).

In 2007 won hij het Nationaal Improvisatieconcours in het Orgelpark te Amsterdam, in 2008 nam hij deel aan het Internationaal Improvisatieconcours te Haarlem. Sinds 2014 is hij als organist verbonden aan de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Hij is tevens begeleider van het Stadsjongenskoor Oldenzaal en dirigent van het kamerkoor Avoce (Winterswijk) en vrouwenprojectkoor Vocamuze (Oost-Gelre). Momenteel maakt hij deel uit van de redactie van het blad ‘Laetare’ (voorheen ‘Eredienstvaardig’), een interkerkelijk tijdschrift voor liturgie en kerkmuziek. Tevens is hij voorzitter van de Nederlandse Sint Gregoriusvereniging, afdeling Utrecht.